Съдържание на страницата

Често задавани ???

Краен брой неща, свързани с уеб-дизайн, но не само. А именно:

  • изработка на логотип,
  • единични илюстрации,
  • дизайн и ре-дизайн на сайтове (html, css),
  • в много специални случаи – кодиране (php), но само на сайтове с мой дизайн.

Различна. Всичко зависи от това какво искате: логотип, илюстрация, уеб-дизайн? Изпратете по електронната поща вашето детайлно запитване за да мога да оценя работа след като науча повечето подробности от вашето писмо.

Моля ви, не изпращайте кратко запитване от типа: „Колко ще ми струва изработката на уеб-сайт?” Такъв въпрос предизвиква вече само тъжна усмивка... Все едно да влезете в магазина и веднага да попитате касиерката: „А колко ще ми струва да си напазарувам при вас?”

Повечето картинки са поръчкови изработки, но някои се продават. Изпратете по електронната поща запитване, като задължително посочите коя точно картинка е (година, наименование). Ако вече е закупена, може да се уточни изработката на друга, отговаряща на желанията ви.

За сега – не. Чисто лични мотиви ме възпират да работя „на сляпо”. Винаги предпочитам разговор при среща. Да, знам – телефона и електронната поща спестяват много от личното време, което е ценно за всеки. И все пак – аз отделям от това време за лична среща. Директният контакт предлага изключителна информация, за която ще са нужни много повече минути в телефонната сметка, както и загубено време в размяната на уточняващи електронни писма. Според моите излисления директния контакт съкращава предварителните уточнения 3-4 пъти.

Възможно е. Но не работя върху повече от два проекта едновременно. Изпратете по електронната поща вашите искания/запитвания за да проверя каква е натовареността на графика ми в момента. Ще отговоря веднага независимо от резултата.

За повечето от проектите се изисква от 20% до 40% авансово плащане преди започване на работата по проекта.

По няколко причини:

  • не предлагам поле за тренировка на „тестери” на електронни формуляри;
  • не искам да натоварвам сървъра с безсмислени заявки, генерирани от ботове;
  • не желая да си губя времето в отсяване на гореспоменатите „писания”;
  • този сайт не е място за дискусии (коментари), а електронна пощенска кутия има всеки, който използва такъв начин за комуникация.